2016. október 25., kedd

A Violetta sztárja hamarosan Budapesten koncertezik

Martina Stoessel 2017-ben újra koncert turnéra indul TINI – GOT ME STARTED. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Violetta című argentin televíziós filmsorozat sztárja, egy koncert erejéig hazánkba is látogat. Az április 2-án tartandó rendezvény helyszíne ezúttal is a Papp László Budapest Sportaréna lesz. Köztudott, hogy az énekesnő idén áprilisban adta ki első szóló albumát Tini címmel, valamint nemrég főszerepet játszott a Tini: El Gran Cambio de Violetta elnevezésű filmben. A TINI TOUR az első olyan szóló koncert sorozata, ahol felcsendülnek a szóló albumán található számok, a film betétdalai és a Violetta zenéje is. 

„Martina egy olyan előadó, akinek a zenéje mindig felvidít. A dalok egy olyan különleges üzenettel szolgálnak, amelyek hatalmas erőt adnak, és mindig mosolyt csalnak az arcomra. Fantasztikus előadó, akit a szíve vezetett a színpad felé!”

/Felsővári Erika/ 


Már most gőzerővel fogynak a jegyek
Hivatalosan még csak Október 14-től van lehetőség megvásárolni Tini budapesti koncertturnéjára a jegyeket, de az eladott belépők száma már most félig megtölti a Papp László Budapest Sportarénát. A jegyárak a Violetta Live előadáshoz hasonlóan alakultak. Az érdeklődők legolcsóbban 9900 forintért válthatnak jegyet, VIP férőhelyért viszont 125.000 forint körüli összeget kérnek. „Valóban kicsit drágák a jegyárak, de úgy gondolom, hogy megéri. Egy álmom válhat valóra, hogy láthatom a példaképemet. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyszerű és felejthetetlen koncert részesei lehetünk! Már nagyon várom!” – mondta Tóbiás Bianka, aki már kezdetek óta nyomon követi az énekesnő pályafutását.

Tavaly négy teltházas koncertet adott a fővárosban
2015 augusztusában a Violetta Live Magyarországra is ellátogatott. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a tervezett egy helyett, négy teltházas koncertet adtak a sorozat szereplői. Az előadáson a Violetta sorozat három évadának kedvenc slágerei is felcsendültek. A show-t egy energikus tánccsoport tette különlegessé, akik fantasztikus koreográfiákkal léptek színpadra. A szenzációs vizuális effektek és fények mellett, számtalan egyéb látványos elemmel varázsolták el a közönséget. „Emlékszem, hogy a koncert elején már teljesen a hatása alatt voltam annak, hogy láthatom a srácokat. Amikor megláttam Martinát egyből elkezdtem sírni.. de nem csak én voltam vele így! A színvonalas rendezvény élményét, a fantasztikus előadók és a nagyszerű dalok emlékét örökké a szívemben hordozom!” – mesélte egy rajongó.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése