2015. december 18., péntek

Tolvai Reniéknél mindig varázslatos a karácsony

Tolvai Renáta 19 évesen tűnt fel a Megasztár című tehetségkutatóban. A nagyváradi lány adásról-adásra úgy elkápráztatta a közönséget kiemelkedő tehetségével, hogy sikerült megnyernie a versenyt, ezzel együtt pedig elnyerte „Az év hangja Magyarországon” címet. Mára már számos lemez és videóklip boldog tulajdonosa, ezenfelül pedig rengeteg díjjal és elismeréssel büszkélkedhet. Mit gondoltok, mi volt az eddigi legszebb és legkülönlegesebb Karácsonyi ajándéka? – Interjúnkban erről is beszélgettünk.


Szülei mindig varázslatossá teszik az ünnepeket
Tolvai Reni életében mindig jelentős volt a Karácsony. Gyermekkorában nagyon sokáig hitt a Mikulás létezésében. „A szüleim mindig olyan meglepetéseket csináltak nekem, hogy egyszerűen hihetetlen volt abból a kis semmiből is, ami volt nekünk. Nem voltunk gazdag család, de mindig megteremtették azt, amire én egész évben vágytam.” – mondta Reni. Az ünnepi menüt minden alkalommal édesanyja készíti el, hiszen az énekesnőnek a sok munka mellett nagyon kevés ideje van az Karácsonyi teendőkre. Naponta fellépésekre jár, így még az ajándék bevásárlásra sem volt lehetősége.. de nem keseredik el, és hisz benne, hogy minden sikerülni fog.

Új szuperprodukcióval készül December 21-én a Pap László Budapest Sportaréna ad otthont a Vasovski Symphonic című előadásnak. A páratlan zenei hangzás mellett, a színpadi megjelenés is teljesen egyedi és különleges lesz a közönség számára. Első körben egy nagy koncertterem klasszikus vonalait pillanthatják meg, majd egy éjszakai klub hangulatába is belekukkanthatnak az érdeklődők. A koncerten debütálnak Magyarország legnépszerűbb és legsikeresebb előadóinak új dalai is, amelyek kivételesen erre az eseményre készülnek. Mit gondoltok, miért várja Reni ezt a fantasztikus rendezvényt? – interjúnkban ezt is elárulta nekünk.



S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése