2015. április 17., péntek

Zoltán Erika új videóklipre készül? Nálunk értesülhettek a részletekről!

Húsvét előtt hatalmas öröm ért bennüket, ugyanis az ország igen népszerű előadójával, pontosabban Zoltán Erikával volt lehetőségünk egy nagyon jó hangulatú riportot készíteni.  Ő az az énekesnő akit nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a dalait minden korosztály ismeri. A dalok még mindig nagy energiákkal bírnak, mára már nem csak a szívünkig érnek, hanem a szívünkből szólnak.

Nemrég került megrendezésre a Total Dance Fesztivál, melyen Erika hatalmas tánckarral vett részt.. és akik esetleg kihagyták: „Megvan a folytatás, a következő November 28.-án lesz. Úgyhogy aki kihagyta ezt a Total Dance-et, akkor a következőre természetesen már jönnötök kell.” - mondta mosolyogva a művésznő. Megemlítettük a régi, illetve a mostani koncerteket, melyre lelkesen válaszolt nekünk. Természetesen beszélgettünk az új albumról is, ami igen hamar dupla Platina lemez lett – amihez ezúton is gratulálunk. Régi dal új köntösben? Új klip a láthatáron? Kiderülnek a titkok és a miértek.

Vajon mennyire tartják a húsvéti szokásokat? Ezt is kiderítettük! Beszélgettünk az idén 25 éves tánciskoláról, és ha már tánc, akkor természetesen szóba került egy fiatal tanár néni is, kiről riportunkból bővebb információkat tudhattok meg. Kitérünk egy kicsit a magánéletükre, hiszen férjével Robival idén 18 éves házasok.. bajon mi a titok? „Minket egymásnak hozott össze szerintem annak idején anyukánk, apukánk.” – mosolyogva mesél róla nekünk.
Vajon mit szólt Erika, hogy az ő sikeres dalának a címét választottuk névnek? Erika üzent is nektek, a Pop-Hopp Extra követőinek. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, tekintsétek meg riportunkat! Higgyétek el, megéri!

A helyszínt a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház biztosította.
Ezúton is nagyon szépen köszönjük!

M.M

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése