2015. július 5., vasárnap

Valóban súlyos beteg Korda György?

Korda Györgynél és Balázs Klárinál nincs megállás. Az elmúlt hetekben három fesztiválon léptek színpadra, az egyik helyszínen a közönséggel ünnepeltek. Sajnos, a sok jó között mindig akad valami rossz.. De, hogy mi is volt az ünneplés oka? - vagy mi az a rossz dolog? Cikkünkben mindenre fény derül! 

Az elmúlt pár hét igencsak forgalmasra sikeredett a házaspár életében. Sok helyre hívták őket fellépni, a bulvárban megjelent rémhírek eloszlatásával is foglalkoztak és eközben a házassági évfordulójukat ünnepelték.. 
Három hét leforgása alatt koncerteztek Velencén, Tatabányán és Tatán. Nemrég megrendezésre került a Velencei tó partján "A Mi Velencénk" elnevezésű fesztivál, melyen Korda György és Balázs Klári is részt vett. Fellépésük késő délután kezdődött, de már ekkor a nézőtéren több száz ember lelkesen várta őket. Nincs min meglepődni, hiszen minden koncertjükön rengetegen vannak. Ezen a nagyszabású rendezvényen mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy a hír miszerint az Emerton Díjas énekes súlyos beteg és ennek következtében elhalálozott, nem igaz! Természetesen hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében is, hogy valaki folyamatosan ártani szeretne a sztár párnak. Itt a nyár, a sok felkérés fesztiválokra, falunapokra.. ezért sajnos előkerültek az irigy emberek. Múlt héten a tatabányai Sörfesztivál vendégei voltak. Megtelt Tatabánya főtere. Rengeteg ember volt kíváncsi rájuk, fiatalok és idősek egyaránt. Koncert közepe felé, Gyuri említette, hogy az a nap különösen fontos számukra. Ugyan is aznap ünnepelték 35. házassági évfordulójukat. Ez úton is szeretnénk Gratulálni és Nagyon Sok Boldogságot, Egészséget Kívánni. Az egyik hetilapnak nyilatkozták, hogy minden bulijuk jó, de a tatabányai a szívük csücske lett. Ennek mi nagyon örülünk. 

A következő koncertjük sem vitte őket messze, hiszen mint minden évben idén is Tatán került megrendezésre megyénk egyik legnagyobb fesztiválja. A 22. Víz Zene Virág Fesztivál, melyen Klárikáék meglepetés vendégként voltak jelen, sokunk nagy örömére. A leginkább fiatalokból álló közönség együtt énekelt minden dalt a házaspárral. Ismét bebizonyosodott, hogy Klári utánozhatatlan és egyedi hangja valamint Gyuri bácsi humora, mennyire magával ragadja a nagyérdeműt. 

Cikkem végére érve, zárásként: A Korda házaspár köszöni szépen jól vannak, tele energiával, szeretettel és életerővel várnak mindenkit a koncertjeikre. Remélem hamarosan egy velük készült riporttal örvendeztethetjük meg a Pop-Hopp Extra követőit. 

M.M

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése