2015. április 28., kedd

Klajkó Szandra buborékokat varázsol

Klajkó Szandra Táncvarázs Buborék Show előadás sorozatának első állomására látogatott el csapatunk. Az énekesnő kivételes módon most nem hangjával, hanem a hatalmas buborékokkal nyűgözte le az őt körülvevő több száz fős gyermek tömeget. "Csak egyet fognak belevarázsolni?" – hangzott el egy kislány szájából, miközben csodálta a színes buborékokat a magasban. Szerencsére a varázspálcát mi időben megtaláltuk, úgyhogy nem a gyerekeket, hanem az énekesnőt sikerült visszavarázsolnunk az iskolapadba egy riport erejéig.

Az énekesnő riportunk alatt rengeteg érdekes információt osztott meg velünk. Beszélt nekünk táncos pályafutásáról, hogy hol tette meg az első lépéseket karrierje felé. Talán a név nem is lesz olyan ismeretlen számotokra, mint gondolnátok. Mesélt nekünk az új daláról, a közelgő videóklip forgatásokról, és a Stáb a balatonon című műsorról, ahol a „nagy alakítása” is szóba került.

Mostanság sűrűn láthatjuk, hogy Szandra a közösségi oldalakon számos információt és videót posztol a Budapesti Operettszínház elismert színészéről, pontosabban Veréb Tamásról. Természetesen riportunkban rákérdeztünk, mire az énekesnő elnevette magát, és láthatóan nagyon zavarba jött. Valószínűleg zavarában nem tudta, hogy mit feleljen kérdésünkre, ugyanis kezdetben nem nyilatkozott erről, de végül egy apró titkot elárult. Nem szerettük volna tovább feszegetni a határokat, ezért inkább áttértünk egy teljesen más témára, de így is tisztán észrevehető, hogy nagy titok rejtőzik köztük. Vajon mégis csak munkakapcsolat lenne ez az egész? Vagy barna hajjal, Rómeó bőrébe bújva érkezik a „szőke herceg”?


A helyszínt a tatabányai Kőrösi-Csoma Sándor Általános Iskola biztosította.
Ezúton is nagyon szépen köszönjük!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése