2015. március 22., vasárnap

Dj Dominique szereti az embereket, és a sok munkában hisz

Várkonyi Attilával a múltról, illetve a jelenről beszélgettünk! Nagyon sok információt osztott meg velünk hazánk legjobban elismert DJ-je. Többek között azt is elárulta, hogy már gyermekkorában érdekelte a zene.

"Már az általános iskolában szalagos magnóról én játszottam a zenéket, a gimnáziumban picit profibb lett a dolog, az egyetemen pedig még profibb!" - mondta Attila, akiről az is kiderült, hogy kiskorában milyen szakmát képzelt el magának. Aztán áttértünk a jelenre, mégpedig arra, hogy milyen titkot rejt a mai napig tartó népszerűsége, melyre kielégítő választ kaptunk.

Szóba került Zoltán Erika nemrégiben megjelent új albuma is, melyben Attila is nagy szerepet kapott! Kérdeztünk tőle a kisebb bulikról, illetve a nagy teltházas koncertekről, mely külföldi előadókkal dolgozna szívesen. Természetesen nem hagyhattuk ki azt a kérdést sem, hogy meddig tekerné vissza az időt ha tehetné: 
"Ha lehet időt is ugranék és teret is." - állította a DJ! 

Ha kíváncsi vagy, hogy miért ugrana teret és időt is az az ember, akit napjainkban is országszerte hívnak zenélni szórakozóhelyekre, fesztiválokra, akkor nincs más teendőd, mint megnézni a vele készített interjúnkat!


M.M

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése