2015. május 11., hétfő

Barbee mindent megtesz a jó cél érdekében

Bata Adrienn (Barbee) az „Ébressz fel” című dalával „lopta be magát” az emberek szívébe. Az akkori tini sztárból mára már felnőtté érett énekesnő rengeteg díjjal és elismeréssel büszkélkedhet, videóklipjei pedig hatalmas nézettséggel bírnak a legnagyobb videó megosztó portálon. Az „Egy hídon szállunk” kezdeményezésen sikerült őt is elcsípnünk egy kellemes beszélgetésre. Mit gondoltok, melyik videóklip forgatás volt a legemlékezetesebb Barbee számára? Riportunkba erre a kérdésre is választ kaphattok!


Képzeletben visszatekertük az időt gyermekkorára, és beszélgettünk arról, hogy ő miként vált Magyarország igen kedvelt és elismert énekesnőjévé. Rengeteg érdekes információt osztott meg velünk, többek közt arról is szó esett, hogy miként fedezte fel első menedzsere, Bognár Tibor. A riportból megtudhatjátok, hogy melyik volt az a dal, amelyik megbélyegezte pályafutását, és aminek köszönhetően felfigyeltek rá. Nem csak a kezdetekről esett szó, hanem a jövőbeli terveiről is mesélt.

Mivel az „Egy hídon szállunk” elnevezésű rendezvény egyik fellépője volt, így természetesen arról és a jótékonykodásról is kérdeztük. Beszélgetésünkben kiderült, hogy tőle sem áll távol az, hogy segítsen rászoruló embertársain. „Én igazándiból amióta elkezdtem úgymond a karrierem építeni, mindig nagyon fontosnak tartottam, hogy ezt a hírnevet felhasználjam a jó cél érdekében is.”- vallott az énekesnő.

A forgatás helyszíne: Pesterzsébet, Csili Művelődési Központ

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése