2015. március 22., vasárnap

Klajkó Szandra a Pilisben járt!

A spiritualitás önmagában egy igen divatos szó nyelvezetünkben, mégis kevesen ismerik, hogy pontosan mit értünk ezalatt. Ha jobban belemélyülünk e téma megismerésébe, akkor számos olyan dolgot és lehetőséget megtudhatunk, amivel akár az életünket szebbé és jobbá tehetjük. Klajkó Szandra énekesnővel beszélgettünk erről, aki szintén nagy követője ennek a szemléletnek. De, hogy ez milyen formában köthető össze a legutóbbi kirándulásával? Cikkünkből kiderül! 

Az emberek többsége akik már láttak személyesen, vagy akár közösségi oldalakon követik a mindennapjaidat észrevehették, hogy te mindig boldog vagy és mosolyogsz. Mi a titkod? 
Szandi: Konkrét titkom nincs. Talán csak annyi, hogy egyszerűen szeretem élvezni az életet, és a MOST- szépségét. De persze nekem is van rossz kedvem, de bevallom nagyon kevés ideig tart nálam. Napokig pl. Soha. Azt gondolom mindenben lehet a megoldást keresni! Jaa és az élet móka még jó, hogy élvezem! :) 

Hogy sikerül a negatív gondolatokat teljesen kizárni az életedből? 
Szandi: A negatív gondolatokat az elme szüli, az ember lelke tudja honnan jött, hol van és hová tart. Ha le tudod ültetni az elméd, akkor vele együtt a negatív gondolatokat is! Ez mind önismeret és gyakorlás :) 

Ha már megemlítettük negatív és a pozitív gondolkodást, akkor a megérzésekről is beszélgessünk. Te mennyire tartod fontosnak azt, hogy hallgass a „belső hangokra”? Esetleg volt már rá példa, hogy efféle jel hatására másként cselekedtél? 
Szandi: Az van, hogy 90 százalékban arra hallgatok! A megérzéseimre, és ösztönösen nem gondolkozom, hanem azt teszem amit érzek. Sokan nem értenek, de már nem érdekel. Egyre több olyan embert vonzok a környezetembe akik hasonlóak. Úgyhogy már nem foglalkozom azzal ki mit gondol. Ráadásul mindig pozitív dolog sül ki abból ha nem agyalok túl valamit :) 

Mióta érdekelnek a spirituális dolgok? Hogy és miként sikerült megismerkedned ezzel a világgal? 
Szandi: Vannak elég jó megérzéseim illetve az álmaim is eléggé jóslóak. De közelebbről 3 éve, amikor is pánikbeteg voltam, és nem szerettem volna szedni semmi antidepresszánst, ezért elkezdtem utána olvasni miként lehet természetes úton leküzdeni ezt a dolgot! Kemény időszak volt 0-24-be 1 évig az után, színpadon, próbákon, interjúkon stb. lenni nagyon-nagyon önfegyelem kellett hozzá, mert bevallom simán feladtam volna az itt létet néha, de ennél azért erősebb voltam! :) 

Spirituális dolgokhoz kapcsolódik a Meditáció is, amelynek célja a megnyugvás és a lelki béke elérése. Te szoktál Meditálni? Mesélnél róla? 
Szandi: Na igen, pont a pánikrohamok miatt kezdem el meditálni járni. Mai napig alkalmazom, nagyon jó, és a légzés technika is megnyugtat, amit az éneklésnél is jól tudok használni, ami szintén emeli a rezgésszámot! Na meg a nagy pörgésemben nem árt néha kikapcsolni! :) A Csakrákat tisztítani és feltölteni magam pozitív gondolatokkal. 

Bizonyára te is hallottál arról, hogy az ember képes Meditáció során kilépni a testéből. Mit gondolsz erről? Neked sikerült már ilyesmi? 
Szandi: ÓÓ igen, én nem léptem még ki, de am ez veszélyes játszma. A lényeg, hogy földeld magad! A vezetett meditációkon természetesen minden ilyen pont fel van tüntetve. Valaki ha szeretne mindenképpen olvasson utána. 

Az energiák nagy hatással vannak az emberi létre. Vannak akik kabalákból, talizmánokból merítenek erőt, de akadnak olyanok is, akik a természet szépségeiből töltődnek fel. Te honnan meríted az energiáid? 
Szandi: Sokszor járok a természetbe a Pilisbe is pl. A szívcsakrához. Nem tudja mindenki, hogy olyan energia kincs van Magyarországon amit kevesek használnak arra ,hogy töltődjenek. De remélem egyre többen. Igen, amúgy vannak kristályaim amiket szeretek pl. színpadra lépés előtt fogni, vagy vannak mandaláim amik töltenek, de legjobban magamba hiszek és abba, hogy amit elképzelek az úgy van. Az alábbi fotósorozat is a Pisisben készült éppen egy Tavasz köszöntő rendezvényen voltunk a Manageremmel Nemec Mariannal, ő is nyitott ez irányban úgyhogy ezért is jövünk ki ilyen jól! :) 

Többször említetted közösségi oldalakon a követőidnek, hogy higgyenek az álmaikban, hiszen akkor bármi lehetséges! Ez azt jelenti, hogy neked volt már olyan álmod ami beteljesült? Ha igen, akkor, hogy sikerült valóra váltanod? Mennyire volt ebben befolyása a spiritualitásnak? 
Szandi: Az van kérlek szépen, hogy kigondolom.. leírom.. beleélem magam, aztán hopp azon kapom magam, hogy valóra vált. Tulajdonképpen hiszek abban ami még materiálisan nem látható. Ez kb. mindennel így volt az életemben ami a szakmát, és pl. a párkapcsolataimat illeti. De olyan is volt, hogy előre megálmodtam vagy a jelek mutatták (plakátok, dalok stb.) Kicsit mesevilágban élek de vállalom! Úgyhogy figyelek mit írok a verseimben és a dalaimban, mert még a végén valóra válik.  

Mit üzennél a nagyvilágnak? 
Szandi: Azt üzenem, hogy merjetek álmodni, mert egyszer élünk MOST, és minek is vagyunk itt ha nem mi írjuk a forgatókönyvet, hogy aztán teljes szívvel megélhessük azt! Sok mosolyt és pozitívat!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése