2017. szeptember 24., vasárnap

Egy könyv, amely megváltoztatja az életed

A tehetséges fiatal lány, akiből sugárzik a boldogság… akinek csak egyetlen célja van: hogy énekesnő legyen. Küzdelem, álmok és hit! Ő mindent megtesz érte, mégis a siker kapujában egy balszerencse következtében a jövőképe egy szempillantás alatt összeomlik. A célja egyre távolibbnak, elérhetetlennek és reménytelennek tűnik… Lemondanak róla, ő mégsem adja fel! Hogy miért? – EGY ÁLOMÉRT! 


„Kezdeném, de hol kell, hogy értsd, és tisztán láss? Mi egyformák vagyunk, Te, én vagy bárki más..” 
/Groovehouse – Hosszú az út/ 

„Judy – Szemtől szemben” című életrajzi-regény egy előadó-művészeti pályára készülő fiatal lány élettörténetét mutatja be. A teljes mértékben hiteles tartalommal rendelkező alkotás olvasása közben betekintést nyerhetünk abba a borzalmas tragédiába, amely majdnem egy élet végét jelentette. Megismerhetünk egy olyan – számunkra már egyáltalán nem ismeretlen – énekesnőt, aki példaértékű gondolkodásának és kitartásának köszönhetően a legreménytelenebb helyzetekben sem adta fel… akinél nem létezett a lehetetlen gondolata! 

A borzalmakkal átszőtt történet következtében nem csak a tragédiáról kaphatunk bővebb tájékoztatást, hanem a felépülés teljes időszakát is részletesen leírja az író. Mivel a baleset alkalmával az énekesnő testében szinte alig maradt egy ép csont, ezért az arca helyrehozatalával is meg kellett birkóznia… a lelki problémákról nem is beszélve! A történet bemutatja annak a természetfeletti kitartásnak a titkát, amely még az orvostudomány számára is megmagyarázhatatlan. A regény minden mondata egy olyan világot tár az olvasó elé, amely rávezeti, hogy éljünk a pillanatoknak, és a viszontagságok ellenére is őrizzük meg a hitünket! Bemutatja, hogy kellő kitartással képesek vagyunk a világ legnagyobb problémáival is szembenézni. Bízzunk önmagunkban, és hallgassunk a szívünkre! Hiszen a gondolataink irányítják az életünket! 

„Az tény, hogy elképesztő nehézséget okozott végigolvasni az egész regényt. Néhol elmosolyogtam magam, akadtak olyan pillanatok, amikor könnyek szöktek a szemembe, és voltak olyan részek, amikor összeszorult a szívem, és nem akartam elhinni, hogy ez mind megtörtént. Biztos vagyok benne, hogy egy pár napig a hatása alatt leszek az egész történetnek. De a szomorú sorok mellett kiragadtam a regény fő mondanivalóját, és kiemeltem a legfontosabb üzenetét. (…) Egy olyan tanulságot hordoz magában ez a pár oldal, ami valószínűleg nem csak a gondolkodásunkat, hanem az életünket is megváltoztatja.” 

Az álmok valóra válnak
Valószínűleg az énekesnő számára a baleset dátuma egy olyan időpont, amelyet élete folyamán sosem fog elfelejteni. A hatalmas fizikai és lelki fájdalom ellenére is látszólag csaknem teljesen feldolgozta a történteket, viszont évről-évre eljön az a bizonyos nap, amely majdnem az élete végét jelentette. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de jövőre, egész pontosan 2018. decemberében lesz a baleset kerek 20. évfordulója. Az énekesnő felépülésének időszakában egy listát vezetett a megvalósulatlan álmairól, amelyeket első körben célokká változtatott, majd minden pontját sikeresen teljesített. A leírásban ugyan szerepel a „Család” kifejezés, viszont valószínűleg akkor még belegondolni sem mert abba, hogy hamarosan egy gyönyörűséges kislánynak, Majácskának ad életet. Csodálatos család, remek karrier, és ami a legfontosabb: a siker ellenére is egy nagyszerű személyiség. „Judy egy fantasztikus személy, nagyszerű énekesnő, nagyon jó humora van, és nem utolsó sorban fantasztikus anyuka. Hihetetlen nagy kitartása és szíve van, egyszerűen nála jobb embert nem ismerek.” – mondta Dorina. A regény mellett az énekesnő élete remek példaképként szolgálhat minden fiatalnak és idősnek egyaránt.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése