2017. április 17., hétfő

Teltházzal zárult Zoltán Erika Jubileumi koncertje

„Harminc felejthetetlen sláger, hatalmas rajongótábor és mérhetetlen szeretet.” – így zárult Zoltán Erika Jubileumi koncertje. 

Az eredetileg március 11-re tervezett Zoltán Erika Jubileumi koncert egy későbbi időpontban, április 8-án került megrendezésre. A „30 év 30 dal” elnevezésű nagyszabású rendezvénynek a SYMA – Bok csarnok adott otthont. A tökéletes bulit a látványos fény és hangtechnika mellett a fantasztikus zenészek, az ECDS tánckar, légtornászok és a látványelemek varázsolták igazán felejthetetlenné. 

A fergeteges koncerten a hazai rajongótábor kellőképp képviselte magát, hiszen a 4000 fő befogadóképességgel rendelkező aréna teljes teltházzal köszönthette az énekesnőt. Zoltán Erika szokásához híven hatalmas energiával állt a színpadon, és a fiatalos stílusa az évek alatt sem változott. Az este alatt nem csak a fantasztikus ruhaválasztások miatt, hanem a varázslatos hajkoronájának köszönhetően is a figyelem középpontjába került. A különleges estén a legnépszerűbb slágerek mellett felcsendültek még olyan rég elfeledett dalok, amelyek meghatározó állomásai voltak az énekesnő pályafutásának. Köztük volt az „Elvarázsolt éj” című slágere, amely azért is bizonyult felejthetetlennek, mert Erika a videóklip felvételekor esett szerelembe. Egy közös jelenetet vettek fel Kátai Róberttel, és már ott egy olyan kapocs alakult ki köztük, amely még a mai napig tart. Talán ebből kifolyólag az este egyik legmeghatóbb pillanata volt az, amikor a „Mr. Hóember” című dal után az egész család a színpadon állt – hiszen nagylányuk az ECDS tánckar egyik oszlopos tagja. 

„Szívből és őszintén köszönöm, hogy átélhettem a tegnapi estét veletek. Örökre hálás leszek mindenkinek, aki velünk volt akár nézőként, akár közreműködőként. A három kulcs szó.. KÖSZÖNÖM, hogy velem vagytok 30 éve. KÉREM, hogy maradjatok velem és a dalaimmal a jövőben is. És a legfontosabb a tegnap esti varázslatos élmények birtokában, SZERETLEK benneteket.” – nyilatkozta az énekesnő a közösségi oldalán. 

Sztárvendégekkel is bővelkedett az este 
Zoltán Erika mellett, a hazai világ legnépszerűbb előadói közül is többen mikrofont ragadtak, hogy részesei lehessenek ennek a különleges eseménynek. A színpadon láthattuk az X Faktor tehetségkutató műsor nyertesét, Vastag Csabát, aki John Travolta bőrébe bújva dobogtatta meg a női szíveket. Feltűnt még az egykori tinisztár Lola is, aki a Dalvarázs Show gyermekkórussal együtt csalt mosolyt az arcokra. Az este alatt színpadra lépett még Dr.BRS, DJ Dominique, Bardóczi Gyula és természetesen az énekesnő férje, Robby D. is. 

A rajongók kitettek magukért
Nem csak az énekesnő és a hatalmas szervező csapat készült erre a különleges eseményre, hanem a törzsrajongók is. A „Csipet csapatként” emlegetett baráti társaság tagjai egyenpólóban jelentek meg a koncerten. Már a tömegből ki lehetett szúrni ennek a piros pólós társaságnak a tagjait, így valószínűleg az énekesnő figyelmét sem kerülték el. De nem ők voltak az egyetlenek, akik különleges ruhákban tomboltak a közönség soraiban. A rajongók között akadt egy olyan hölgy is, akinek a ruhájáról 30 fénykép díszelgett az énekesnőről. Úgyhogy évek ide vagy oda.. a dalok a régiek, Zoltán Erika fiatalsága sosem múlik, és a rajongók.. a mai napig megvan bennük az a hatalmas lelkesedés, mint egykor.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése