2017. április 3., hétfő

Martina Stoessel fergeteges bulit csapott Budapesten

„Mérhetetlen szeretet, fergeteges koncert és hatalmas tömeg!” – így ért véget Martina Stoessel „Tini” első szóló koncertturnéjának budapesti állomása. 

2017. Április 2-án a Papp László Sportaréna adott otthont Martina Stoessel „Tini” fergeteges koncertjének. A turné magyarországi állomásán a hatalmas hazai rajongótábor kellőképp képviselte magát, hiszen a közel 14 ezer fős aréna csaknem teljes teltházzal köszönthette az énekesnőt. A tökéletes bulit a látványos fény és hangtechnika mellett a fantasztikus zenészek, a tánckar és a látványelemek varázsolták igazán felejthetetlenné. 

A különleges este a „Got Me Started” koncertsorozat névadó zenéjével kezdődött. A koncert alatt elhangzottak a „Violetta” sorozat, és a „Tini: El gran cambio de Violetta” film betétdalai, valamint az első szóló albumán megjelent legsikeresebb slágerei is. Többek közt hallható volt a „Great Escape”, valamint Tini személyes kedvenc dala, a „Si tu te vas” is. A mára már világhírnévnek örvendő énekesnő több alkalommal azt nyilatkozta a nagyobb médiáknak, hogy nem fogja elfelejteni a múltját, és azt, hogy honnan indult. Ezt az állítását az is igazolja, hogy a koncert alatt több alkalommal levetítették azokat a videókat, amelyek meghatározó pillanatai voltak az énekesnő pályafutásának.

„Köszönöm Magyarország ezt a csodálatos estét, annyira megérintett, hogy spanyolul énekeltek és az egész show alatt mosolyogtatok! Nagyon boldoggá tettetek! És köszönöm azoknak is, akik a közeli országokból utaztak ide azért, hogy megnézzék a koncertemet! Remélem, jól éreztétek magatokat, örökre a szívembe zártalak benneteket! Mindnyájatokat szeretlek!” – üzente az énekesnő közösségi oldalán. 

Hatalmas szeretettel fogadta a hazai közönségét 
A „Got Me Started” csapata április 1-jén érkezett meg a budapesti hotelbe, hogy itt készüljenek fel a másnapi koncertjükre. Már az érkezésük napján fiatalok hada lepte el a szálloda főbejáratát egy autogramm, és az énekesnővel készült pár közös fénykép reményében. Martina hatalmas szeretettel fogadta a rajongók lelkesedését, és még egy közös énekléssel is elkezdték a hangolódást a másnapi koncertre. A fergeteges budapesti show után egy kisebb dedikálás keretein belül újból lehetőség adódott közelebb férkőzni az énekesnőhöz. 

Mély nyomot hagyott benne Magyarország
Úgy tűnik, nem csak a hazai rajongók zárták mélyen a szívükbe a 2015-ben megrendezésre került Violetta koncertet, hanem az énekesnő is. Tini a mai napig tisztán emlékszik arra a napra, amikor négy teltházas koncerttel olyan hatalmas sikereket aratott Budapesten, hogy a tömeg hatalmas vastapssal és ovációval jutalmazta. Az idei koncertjén is látszódott a tekintetén, hogy meghatódott a közönség lelkesedésétől. Több alkalommal köszönte meg azt a mérhetetlen szeretetet, amit a hazai rajongóitól kapott. A show fináléjában a tömeg a színpad elé gyűlt, hogy még közelebb lehessenek a kedvencükhöz. Ez a pillanat olyannyira megérintette a rajongók szívét, hogy a koncert befejeztével többen a könnyeikkel küszködtek.

A cikkben megjelent fényképek a Live Nation Magyarország tulajdonát képezik. 

S.N

1 Megjegyzés:

Unknown írta...

Ott voltam és egyszerűen imádtam! Sosem felejtem el azt az estét! Gracias Tini! :)

Megjegyzés küldése