2017. március 27., hétfő

EXKLUZÍV: Interjú a "Ride" sorozat főszereplőjével, Kendra Leigh Timminsszel

Kendra Leigh Timmins a Nickelodeon új műsorának, a "Ride"-nak egyik főszereplője. A sorozatban Kendra Katherine "Kit" Bridgest alakítja, egy mókás leányzót, akinek hirtelen Angliába kell költöznie, mert édesapja új állást kap a Covington Akadémián. A "Ride" (Lovagolj) Kit új iskolájában megélt kalandjait követi: többek között egy igen makacs, nagy kihívást jelentő lóval, TK-jel is meg kell birkóznia.


Kendra Londonban, Ontarióban született, és már kiskorában esélyt kapott arra, hogy megtapasztalja a színészetet, kezdve általános iskolai műsorokkal, reklámszereplésekkel. Azonban az áttörés egészen a "Wingin It" című sorozatban való szerepléséig váratott magára. Ezt követően többször felkérték vendégszereplésre a Degrassi gimi, Vámpírunk, a gyerekcsősz, és több sorozatban is. Emellett feltűnt a Bar/átok és a Lost After Dark filmekben. A fiatal lány nemcsak tehetséges, hanem elragadó személyiséggel is rendelkezik.

Olvassátok el Kendrával készített interjúnkat, és ismerjétek meg a Covington Akadémia világát, melybe ő éppen belecsöppent!


Kicsi gyermekként indult el a karriered. Milyen érzés ilyen fiatalon színésznek lenni?
Kendra: Nagyon szerencsésnek érzem magam. Olyan korán szerettem bele a színészetbe, hogy mostanra már a komfortzónámmá vált. Olyasvalami ez, amit imádok csinálni, és amiben magabiztosnak érzem magamat. Egy hatalmas löketet adott nekem, így már rengeteg szakmai tapasztalatot gyűjthettem és remek képzést kaphattam.

Szóval nincsen rajtad nyomás?

Kendra: Talán egy kicsi, különösen a "Ride" miatt, mert ez az első alkalom, hogy valóban főszerepet játszhatok. Viszont ezt a nyomást én rakom magamra. Szeretném, ha a legtöbbet kihozhatnánk a karakterekből és a történetből, amit hihetetlen írók és alkotók raktak össze. Szerencsére van egy hihetetlenül erős támogatási rendszerem, ha mondhatom, a barátaim és a családom, így ől segítenek egy kicsit enyhíteni a nyomást.

Tehetséges vagy, rengeteg vendégszereplési felkérést kaptál már tévésorozatokban, a "Ride" viszont egy újabb kihívás. Volt már korábban bármilyen tapasztalatod lovakkal?

Kendra: Valójában volt egy kis tapasztalatom a forgatás előtt, igen. Pár éve, amikor fiatalabb voltam, elmentem egy nyári lovastáborba, és bármikor, amikor a családommal vakációra mentünk, azon kaptuk magunkat, hogy lóháton ülünk mindannyian. Úgyhogy nagyon kellemesen érzem magam lovak körül, de ami a lovaglást illeti, nem vagyok különösebben profi. Határozottan nem estem le még egyszer sem lóról, de éppen azért vannak ilyen hihetetlenül nagyszerű lovaglópárosaink. Ők a legjobbak legjobbjai, beleértve néhány színészt, akik a Trónok harcában szerepelnek, így aztán jó kezekben vagyunk.

Meg tudod mondani, miért szerettél volna a sorozat szereplői közé tartozni?

Kendra: Azért szerettem volna csatlakozni a stábhoz, mert a forgatókönyv olyan hihetetlenül jól volt megírva. Egy igazán szívből jövő történet egyedi karakterekkel. Azonnal beleszerettem Kitbe, ráadásul ki az, aki nem akarna lovakkal dolgozni ÉS Észak-Írországban forgatni? Azon túl, amiatt is izgatott lettem, hogy brit színészekkel dolgozhatok együtt, akikkel más esetben nem lett volna lehetőségem, de szerencsére a "Ride" egy koprodukció. Ráadásul az egész szereplőgárda hihetetlenül tehetséges, és mind valami különlegeset visznek a műsorba. Nagyon hálás vagyok azért, hogy engem is kiválasztottak.

Milyen volt a forgatás?

Kendra: A forgatás nagyon jó volt! Annyira jó egyébként, hogy végre befejeztük. Jelenleg az utolsó simítások zajlanak, és hamarosan már Amerikában is adják majd.

A "Ride" az Egyesült Királyságban már az első évad végéhez ért. Mi volt a legizgalmasabb dolog, ami történt veled a debütálás óta?

Kendra: Hogy őszinte legyek, minden izgalmas volt azóta. Olyan sok dolgot most először tapasztalok meg, például végre megnézhetjük együtt az epizódokat, megoszthatjuk a barátainkkal, a családdal, mindenféle fantasztikus promóciós dolgot csinálunk, és interjúkat készítenek velünk, mint most Ti. De azt hiszem, ha valamit ki kell emelni, akkor az az, hogy a sorozat plakátjait és előzetesét láthatom a kanadai mozikban. Eléggé irreális!


Mesélj egy kicsit a karakteredről, Kitről. Könnyen tudtál vele azonosulni?

Kendra: Kit egy kicsit keményfejű és nagyon őszinte lány. Éppen elvesztette az édesanyját, ezért próbál egy új kezdetet találni apukájával a Covingtonban, ahova nem egészen illik bele, mert eléggé fél a lovaktól - Ez egy lovas iskolában hatalmas probléma. Kit mindig a legjobbat látja az emberekben és a helyzetekben is, ami miatt néha bajba kerül. Nekem azonnal sikerült Kittel azonosulnom, mert egy olyan összetett személyiség, nem fér bele egyetlen kategóriába. Magabiztos, de tele van félelmekkel, és szabad szellemű, de nagyon makacs. Sokat törődik a barátaival és a családjával, mindig kész értük akármit megtenni. Azt hiszem, az egyetlen dolog, amiben különbözünk Kittel, az az, hogy ő eltekintve a lovaktól nagyon bátor, és szeret kibújni a szabályok alól. Vele ellentétben én egy csomó mindentől félek, beleértve a bajba kerülést.

Van valaki, akire példaképedként tekintesz?

Kendra: A példaképeim az iparban folyamatosan változnak, és sosem tudnék egyetlen egyet kiválasztani közülük. Különböző emberektől különböző dolgokat tanulok, amiket átveszek, és próbálok magamon alkalmazni. Nagyon rajongok azokért a színészekért, akik mernek kockázatot vállalni és változni. Azok az emberek is a példaképeim, akiknek változatos a karrierjük - a drámától a vígjátékig sok mindent kipróbálnak, és látszik rajtuk, hogy ezt élvezik is csinálni, és nem is veszik magukat túl komolyan.

És ha dolgozhatnál valakivel, ki lenne az?

Kendra: Mennyi helyünk van? Hahaha. Annyi emberrel szeretnék együtt dolgozni, amennyivel lehetséges. Bármelyik színésznővel, akire felnézek, például Jennifer Lawrence-szel, Emma Stone-nal, Anna Kendrickkel és Rachel McAdams-szel - ők a kedvenceim. Meghalnék azért is, hogy egy Wes Anderson-filmben szerepelhessek; az egy álom lenne! Dolgoznék Geoffrey Rush-sal is. Nemcsak azért, mert csodálom őt, hanem azért is, mert akkor anyukám találkozhatna vele.

Van olyan színész, akiért rajongsz?

Kendra: Természetesen! Hahaha, ez is mindig változik, de Daniel Radcliffe-ért biztosan. Ő egy hihetetlenül tehetséges színész, nagyon cuki, és - ugyan már, hisz ő Harry Potter!

Hallottuk, hogy szeretsz olvasni is fantasy történeteket.

Kendra: Ez igaz! Hatalmas könyvmoly vagyok, ha fantasyről és sci-firől van szó. Jelenleg a "Harry Potter" mellett az "Éhezők viadala" és a "Trónok harca" kötetei a kedvenceim. Mind fantasztikusak, de néhány kevésbé ismert könyvet is nagyon szeretek, mint például a "The Warded Man" Peter V. Brett-től, a "Tűz" Kristin Cashore-tól és a "Throne of Glass" Sarah J. Mass-től.

Mi a helyzet az írással? Mit szoktál írni?

Kendra: Mivel mostanában annyit dolgoztam filmeken, rengeteg forgatókönyvet írtam. Néhányon jelenleg is dolgozom, és nagyon izgatott vagyok miattuk! Nem biztos, hogy olyan jók, de akkor is élvezem azt, hogy írhatok.


Elárulhatsz nekünk valamit a "Ride" következő epizódjairól?

Kendra: Nem szeretnék spoilerezni, mert a showt mindenhol más időpontban játsszák. Ettől függetlenül látni fogunk új barátságok születését, és még többet tudunk meg a karakterek múltjáról. Látni fogunk egy vagy két szerelmi háromszöget, és egy hatalmas rejtélyt a Covington Akadémia körül, amit Kitnek és barátainak meg kell próbálniuk megoldani. Minden olyan izgalmas, és bárcsak többet mondhatnék erről, de itt abba kell hagynom, hogy mindenki láthassa kibontakozni a történetet.

Mit szeretnél elérni a következő néhány évben? Vannak terveid?

Kendra: Azt hiszem, minden színész számára az a legjobb, ha tovább dolgozhat. Nagyszerű történetek projektjein, kihívást jelentő szerepeken, érdekes helyeken, tehetséges emberekkel. Ezeken én mind dolgozni szeretnék, és természetesen IMÁDNÁM, ha több évadot is csinálhatnánk a "Ride"-nak. Ami a távoli jövőt illeti, szeretném, ha valamelyik filmet, amit én írtam, elkészítenék.

Köszönjük szépen az interjút! Van bármi üzeneted az olvasóinknak?

Kendra: Nem, én köszönöm! És igen! Köszönöm szépen, hogy elolvastátok ezt az interjút! Ha tervezitek, hogy megnézitek a "Ride"-ot, remélem, ugyanannyira élvezitek majd, amennyire mi élveztük a forgatást! Ha még bizonytalanok vagytok, adjatok neki egy esélyt! Ha több infóra lenne szükségetek, kövessetek engem Twitteren (@kendra_timmins), Instagramon (@kendraleightimmins), vagy Facebookon (Kendra Timmins Official)!

Várjátok már a sorozatot? Ne felejtsetek el kommentelni cikkünk alatt!

N.A.

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése