2017. február 26., vasárnap

Fergeteges Farsangi bál a Cocoon Bárban

„Remek jelmezek, lehengerlő produkciók, és fantasztikus hangulat!” – A Zoltán Erika tánciskola tatabányai növendékei, és a péntek este megrendezésre kerülő Farsangi Bál résztvevői így búcsúztatták a telet. 

Tata – Immár második alkalommal, a Cocoon Bár és Étteremben került megrendezésre az ECDS Farsangi Bál. A zártkörű rendezvényen Kecskés Tímea vezetésével, a tatabányai tánciskola utánpótlás csoportjai mutathatták be tánctudásokat. A közel ötven fővel büszkélkedhető tánccsapat hatalmas energiával állt a színpadon, és a mostani fellépésükkel is, a kimagasló tehetségről tettek tanúbizonyságot. A fantasztikus produkciók után, a kisebbek kreatív és ötletes jelmezei, és az izgalmas tombolahúzás színesítette a rendezvényt. 

A fiatalok táncos farsangja után, a szervezők kitárták a kapukat a nagyközönség számára is. A kissé hideg idő ellenére hatalmas tömeg gyűlt össze a város egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, hogy a régi nagy slágereket felidézve, újra a 90-es években találják magukat. Az este háziasszonya a retro zenei vonal egyik kiválósága Zoltán Erika volt, aki az országos tánchálózatának négy kiemelkedően tehetséges oktatójával lépett színpadra. Az énekesnő egy igazi energiabombaként állt a közönség előtt. A fellépés alatt olyan népszerű slágerek is felcsendültek, mint a „Szerelemre születtem”, a „Casanova”, és a „Túl szexi lány”. 

„Barátnőimmel látogatottunk el a Cocoon szórakozóhelyre, mert nagyon kedveljük Zoltán Erikát. Egy közösségi oldalon értesültünk a rendezvényről, nagyon jól éreztük magunkat.” – mondta Anikó, aki Tatabányáról utazott le Tatára, kifejezetten a rendezvény miatt. A retro disco két hangulatfelelőse, Terbócs Dénes, és Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa DJ Dominique volt, akik hajnalig garantálták a fantasztikus hangulatot. A legnépszerűbb dalokon túl, a tökéletes hang és fénytechnika tette igazán felejthetetlenné az estét.

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése