2017. január 30., hétfő

Sikerek és megjelenésre váró újdonság #kpopperhírek

Zion.T betekintést nyújt a kulisszák mögé 
A kitűzött megjelenésre váró új album Február 1-én kerül nyilvánosságra, ami „OO” nevet viseli. Zion.T több előzetes kiadását tervezi, ezzel is fent tartva az érdeklődésünket. Egy rövid betekintést enged a kulisszák mögé a „Sorry” című zenéből Beenzino együttműködésével. Túlságosan sok mindent nem árul el, hogy mi lesz, mivel a videó valójában teljesen átugorja a felvételt. 

Suzy melankolikusan ünnepli szóló debütálását 
„Yes No Maybe”-vel A Miss A-s Suzy új mini albuma kiadásával ünnepelte a hivatalos debütálását, mint szóló művésznő. Ezenfelül még egy MV is megjelent, ami „Yes No Maybe” néven látott napvilágot, amelyet J.Y. Park írt. A dalt Wong Kar Wais „Chungking Express” inspirálta, a videóban közrejátszik a melankólia és borússág. 

Az EXO újra bizonyított 
Az EXO, fiúbanda ismét igazolta, hogy a legjobban értékesített koreai előadókhoz tartoznak. A csapat eladása 2016-ban körülbelül 2,13 millió album volt. Ez a szám kikalkulálva 1,17 millió másolat „EX’ACT”-ról és „LOTTO”-ról, 425.000 másolat „For Life”-ról, 276.000 másolat EXO-CBX „Hey Mama!”-ról és 260.000 másolat Laytől „Lose Control”-ról. Továbbá a banda 1 millió felett adta el a teljes három albumát.

H.V

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése