2017. január 24., kedd

Ismerd meg a Nickelodeon új sorozatát

Valami újat keresel ahhoz, hogy kitölthesd az unalmas sulis hétköznapokat? Esetleg többet szeretnél tudni a lovakról? Nos, a Nickelodeon újabb izgalmas sorozattal jelentkezik, mely a hazai tévécsatornán sajnos még várat magára.



A "Ride" ("Lovagolj") című ifjúsági kalandsorozat az Egyesült Királyságban már az első évad utolsó epizódjához ért, amerikai premierje január 30-ára várható.

A sorozat Katherine "Kit" Bridges (Kendra Timmins) kalandjait követi, akinek Angliába kell költöznie, miután édesapja, Rudy egy új állást kap az úgynevezett Covington Akadémián, egy elit lovas bentlakásos iskolán. Az élet egy új suliban sohasem könnyű, különösen akkor, ha még olyan dolgot is kötelező megtenned, amitől félsz. Kit legnagyobb félelme a lovaglás, de a lány később bármilyen kihívással szembe mer majd nézni új barátjának, TK-nek köszönhetően. Ez az új barát pedig nem más, mint a legnagyobb kihívást jelentő, legmakacsabb ló az Akadémián.

Még ha erős kapcsolatot is ápolsz valakivel - Kit esetében egy lóval, félelmeid ettől függetlenül lehetnek... Készen állsz a kihívásra?

A sorozatban a főszerepet kapott Kendra Timmins mellett többek között Oliver Dench, Jonny Gray, Alana Boden, Manuel Pacific és Rameet RauliMi már alig várjuk, hogy bejelentsék a magyar megjelenést. Addig is, lehetőséget kaptunk arra, hogy a Covington Akadémia diákjaival interjút készíthessünk.

Hamarosan ti is megismerhetitek őket!


N.A

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése