2016. november 1., kedd

Rob: "Szeretnék adni egy szeletet magamból a közönségnek"

Amerika, szülői szigor, akrobatikus showműsor, a soproni srác Rob aki elindul egy rögös úton.


Információink szerint, édesapád révén sikerült megismerkedned a zene világával. Mesélnél erről az időszakról?
Rob: A kezdeti időszakban utáltam zeneiskolába járni, mert nagyon lassan ment a zongorázás, ezért nem találtam elég szórakoztatónak. Édesapámnak köszönhetően nem adtam fel, mert Ő folyamatosan ellenőrizte a tudásomat, és ha nem ment a lecke, akkor még néha sírva is gyakorolnom kellett. Nehéz időszak volt, de így vissza gondolva meg lett a gyümölcse. Ennek köszönhetően elég hamar elkezdtem saját ötleteket eljátszani, amikből szerencsére bármikor tudok meríteni ha szükségem van néhány hangra, vagy dallamra az új éppen aktuális demómhoz.

Akkoriban milyen értékeket sikerült felfedezned a zenében aminek a hatására érezted úgy, hogy elindulj a szakma felé? 
Rob: Egyszerűen csak a zene szeretete vezetett el engem idáig, illetve a közvetlen szűk családi környezetem lelkiekben való támogatása is fontos tényező én úgy gondolom. 

2014-ben Amerikában ismerkedtél meg közelebbről a könnyűzenével. Az utazásod alatt milyen dolgokat sikerült elsajátítanod, ami hasznodra lehet a munkásságod során? 
Rob: A közönséggel való kommunikációt és különböző modern zenei összhangzatokat sikerült elsajátítanom profi zenészektől, rádiós szakemberektől. Teljesen más világ és hozzáállás van a tengerentúlon, mint itthon remélem ezt a fajta mentalitást sikerül itthon is megmutatnom a dalaimban.  

Nem olyan rég jelent meg legújabb kliped „Stay in flight” címmel, amely nagy nézettségre tett szert a legnagyobb videó megosztó oldalon. Hogy zajlott a forgatás?
Rob: Az autókázós jelenetek forgatásánál sietni kellett az eső miatt, egyszer beborult, egyszer kisütött a nap, és ez nagyon megnehezítette a stáb munkáját, de sikerült. Viszont a stúdióban sokkal gyorsabban végeztünk, mint ahogyan azt terveztük. Az imagiCORE -os srácok tudják a dolgukat, nem volt semmittevés. Mindent összevetve az a véleményem, hogy nagyon jó hangulatban telt a klipforgatás, rengeteget nevettünk és számomra ez egy izgalmas élmény volt. 

Egy-egy videóklip elkészítése során mennyire törekedsz arra, hogy azok tükrözzék a valódi Önmagad?
Rob: Nagyon fontosnak érzem, hogy ne egy felvett szerepet mutassak az embereknek, de emellett fontos szempont az is, hogy elkészítsük a dalhoz legmegfelelőbb videóklippet, ami lehet, hogy néha magában hordoz egy-egy olyan viselkedési formát, ami egyébként rám nem nagyon jellemző A közösségi oldaladon pár napja osztottál meg egy posztot, amelyben a következőt írtad: „Igen.. sokszor túl komolyan veszünk mindent magunk körül. Én is beleesek ebbe a hibába, (főleg ha zenéről van szó), mert a művész az nagyon szeretne adni. Legalábbis én biztosan. Adni egy szeletet magamból a közönségnek.” 

Szerinted mi a legfontosabb dolog, hogy sikerüljön megszerezned a közönséged bizalmát? 
Rob: Azt gondolom, hogy barátsággal, közvetlenséggel, és szeretettel tudom leginkább elnyerni a közönségem bizalmát, mert nekem is azok az előadók tetszenek a legjobban, akiken azt látom, hogy a zene szeretetén túl, a közönségükért vannak a színpadon, és nem azért mert az csak egy újabb fellépés egy bizonyos pénzösszegért. Természetesen, ha mindkettő vonal párhuzamosan működik az egy csodás kollab.

Milyen terveid vannak a jövőt illetően?
Rob: Hamarosan elkészül az új dalom, ez már magyar szövegű lesz. Ezt is egy videoklippel jelentetjük meg, aminek a munkálatai már elkezdődtek szintén az imagiCORE csapatával. A klippremier után természetesen egy kicsit pihenünk, jönnek az ünnepek is, de januártól folytatódik a pörgés. Dalkészítések, klipforgatások, fellépések várhatóak.

Mit üzennél a Pop-Hopp Extra követőinek?
Rob: Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a velem készített interjút, és remélem, hogy hamarosan találkozunk valamerre az országban. Addig is további jó Popp-Hopp Extra olvasást!

S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése