2016. november 7., hétfő

Ismét fellépett a TNT zenekar Tatabányán

Hazánk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb zenekara, az idei országos turnéjuk keretein belül - már második alkalommal - látogatott el Tatabányára. A Dunántúl legnagyobb és legszebb klubja most is remek kikapcsolódási lehetőséget biztosított a szórakozni vágyók számára. A fantasztikus dalok és szuper hangulat mellett, a tökéletes hang és fénytechnika tette emlékezetessé a bulit.


Szombaton a rossz idő ellenére is sokan gyűltek össze a város egyik legkedveltebb szórakozóhelyén a Vadorzóban, hogy a régi nagy slágereket felidézve, újra a 90’s évekbe találják magukat. A zenekar két frontembere Dobrády Ákos és Zuber Krisztián „Inti” amellett, hogy elvarázsolták a női szíveket, lehengerlő előadásmódjukkal, hatalmas energiabombaként, élőben énekelték a legnagyobb slágereiket. Az este folyamán olyan sikeres dalok is felcsendültek, mint a „Kicsi gesztenye” és a „Titkos üzenet”. A koncert előtti és utáni hangulatot a szórakozóhely két rezidense, Acsády és Effendi garantálta. 

Margit és József Budapestről látogattak Tatabányára, kifejezetten a TNT zenekar miatt.
- Mi csak a srácok miatt jöttünk, az egyik közösségi oldalon olvastunk a rendezvényről. A modern és színvonalas szórakozóhely már egyből megragadott minket. A koncerten az első sorban álltunk, nagyon jól éreztük magunkat! – vallották egyértelműen.

Majdnem kudarcba fulladt a fellépés
Mint a legtöbb alkalommal, most sem volt problémáktól mentes az este. A zenekar kezdése előtti percekben, a tánctérről kinyúlva egy férfi megragadta a mikrofonállványt, és úgy gondolta, hogy egy pár mondat erejéig kölcsön veszi az énekes mikrofonját. Miután a kábelt megragadva próbálta visszalökni az állványt, a nagy lendületnek köszönhetően az elborult. A mikrofon teteje minimálisan behorpadt, ami egy kisebb szóváltást eredményezett. Az eset után több embernek apró ijedtség rajzolódott ki az arcára, hogy vajon milyen következményekkel fog járni a probléma, illetve fel tud-e lépni a zenekar. Szerencsére nem keletkezett nagy kár, így pár perces javítás után a TNT zenekar színpadra léphetett. Az örökzöld dalokra mindenki táncra perdült, a fantasztikus koncertet pedig hatalmas tapssal és ovációval jutalmazta a közönség.

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése