2016. augusztus 15., hétfő

Zoltán Erika táborozott és nyaralt is az idén

Zoltán Erika ebben az évben pályafutásának harmincadik évét ünnepelte két nagykoncerttel. Az egyik koncert tánctáboruk első napjának estéjére esett, így a táborozó gyerekek/felnőttek is részesei lehettek a különleges rendezvénynek, mely a Balaton partján került megrendezésre. Két nagy busszal érkeztek a helyszínre, hisz elmondása szerint több, mint százan indultak útnak Balatonföldvárról. 

Idén az Országos ECDS Tánctábor 24. alkalommal mozgatta meg a tánc szerelmeseit, illetve ezúttal részt vehettek a rajongók is, mivel ECDS Tánctábor és Fanclub találkozóként lett szervezve. 

Erika egy éve jubilál, hiszen tavalyi évben férjével Robival házassági évfordulójukat és a tánciskola 25. évét ünnepelte, most pedig a színpadon töltött éveket. Jövőre 25 éve mondhatja, hogy töretlenül működik a nyári táboroztatásuk. Elárulta azt is, hogy terveznek még egy nagykoncertet, melynek Budapest ad otthont. De, hogy erre idén vagy már csak jövőre kerül sor, azt riportunkból megtudhatjátok. Mára már hagyománnyá vált Erika által kitalált nyelvtörőnk, melyet természetesen vele is elmondattunk. Ha kíváncsiak vagytok, hogy miként sikerült neki, akkor mindenképpen érdemes végig nézni interjúnkat.

Helyszín: Tatabányai Gyémánt Fürdő
Operatőr: Sebők Margit

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése