2016. augusztus 4., csütörtök

Betti: "Trabanttal utaztunk el a Román tengerpartra, Konstancára."

A Desperado együttest már kezdetek óta az egyik legkedveltebb zenekarként tartják számon. A mára már 4-szeres arany és 2-szeres platinalemezes zenekar rengeteg díjjal és elismeréssel büszkélkedhet, rajongótáboruk pedig egyre csak nő. Legújabb videóklipjük már most hatalmas nézettségnek örvend a legnagyobb videó megosztó oldalon. Szerintetek, hogy zajlott a forgatás? Esetleg mit terveznek a nyárra nézve? Interjúnkban ezekre a kérdésekre is választ kaphattok!

Az évek alatt az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb zenekarként tartanak számon titeket. A sok munka mellett, mennyire van időtök nyaralásra?
Betti: Mi szinte soha nem nyaralunk, mert ilyenkor van a legtöbb munka, így sajna csak pár napra tudunk elmenni bárhová is! Én a legutóbbi klipforgatásunkat összekötöttem családi nyaralással, így 4 napig voltunk Horvátországban! 😊

Ha már pihenés, merre felé szerettek menni kikapcsolódni? Hazai terepen üdültök szívesen, vagy inkább külföldön?
Betti: Mindenki máshová szeret menni. Zsolti és én leginkább a tengerpartot részesítjük előnyben idén nyáron, míg Zoy a Balatont választja!

Gondolom gyermekként is szívesen nyaraltatok a szüleitekkel, vagy idősebb korotokban a barátaitokkal. Volt esetleg olyan kiruccanásotok, ami valamilyen oknál fogva sokkal emlékezetesebbre sikerült, mint a többi?
Betti: Nekem gyerekkoromban volt egy felejthetetlen tengerparti nyaralásom a szüleimmel, ugyanis Trabanttal utaztunk el a Román tengerpartra Konstancára. Borzasztóan hosszú és rögös volt az út odáig mondanom sem kell,hazafelé pedig egy nappal korábban jöttünk, mert jött egy óriási vihar.. Anyukám azóta se szeret sehová sem utazni. :)

A következő kérdés Bettinek szólna! Mennyivel másabb egy nyaralás mióta egy tündéri kislány boldogítja a mindennapjaidat?
Betti: Miatta sokkal izgalmasabb minden út és megpróbálunk olyan helyekre menni, ami számára emlékezetes. Mi mindig csak rövid időre utaztunk eddig, olyan igazi hoszú nyaralásunk még nem is volt..

Nemrég jelent meg az „Ölelj át” című dalhoz keszült videoklippetek. Mesélnétek erről, hogy zajlott a forgatás?
Betti: Tokay Péter (Pixel film) rendezte és mivel már nem először dolgoztunk együtt, nagyon gördülékenyen zajlottak az események. Ez fura is lehetett Cozinak, mivel ő még nem dolgozott sem vele, sem velünk együtt! Volt egy kis kavar is a forgatáson a Cozombolis felesége által, de erről már nem szeretnék többet nyilatkozni! Gyönyörű, szinte űrbéli tájon forgattunk és nagy szerencsénkre csodálatos időnk volt! Én a családommal utaztam, így összekötöttem egy kis nyaralással a forgatást! 

A forgatás alatt volt valami baki vagy vicces pillanat, amit megosztanátok a rajongókkal?
Betti: Erről már nyilatkoztunk párszor, ezért a baki részét nem fejteném ki! A fiúk jetskiztek pl. és nagyon élvezték! Én pedig először mutattam meg habtestemet fürdőruhában. :)

Mi volt az oka, hogy ennyit kellett várni a megjelenésre?
Betti: 2008-ban volt utoljára nagylemezünk, mivel azóta nagyon megváltoztak a piaci körülmények. Nem igazán láttuk értelmét lemezkiadásnak, viszont megtalált minket egy új vonal, ugyanis tejesen elérhető (990 Ft) áron a kijelölt Mol kutakon be lehet szerezni a lemezt. Erre már azt mondtuk,hogy érdemes!

Mit üzennétek a Pop-Hopp Extra követőinek?
Betti: Reméljük minél több emberhez eljut a Best Of lemezünk és sok bulin találkozhatunk azokkal az emberekkel,akik könnyed kikapcsolódásra vágynak! :)

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése