2016. július 22., péntek

Benji: „Soha nem éltem vissza azzal, hogy megismernek az emberek!”

Le Quang Huy ismertebb nevén Benji, az X-Faktor című tehetségkutató műsorban vált igazán ismerté. A nagy tehetséggel megáldott fiú az évek alatt hatalmas rajongótáborral és rengeteg elismeréssel büszkélkedhet. Július 11-én jelent meg legújabb dala „Filteres álmok” címmel, ami már most nagy nézettségeknek örvend a legnagyobb videó megosztó oldalon. A fiatalos és pörgős dalnak köszönhetően, egy teljesen új oldaláról ismertük meg az énekest. De mit gondoltok, milyen célokat tűzött még ki maga elé a fiú? Ha kíváncsiak vagyok rá, olvassátok el a vele készített interjúnkat! 



Nem olyan régen jelent meg legújabb videókliped „Filteres álmok” címmel. Egy igazán fiatalos, pörgős dallal lepted meg a rajongóidat. Hogy zajlott a forgatás? 
Benji: Két éjjel és egy reggel forgattunk. Az egyik éjjel és a reggel között összesen 2-3 órát tudtunk aludni, ami nagyon megterhelő volt, de ennek ellenére egy nagyon laza és jó hangulatú forgatás volt. Jó volt a csapat és nagyon szerettem a klippben megjelenő kisbuszt.

Volt esetleg olyan baki vagy vicces pillanat, amit megosztanál velünk?
Benji: Különösebb baki nem volt.

A videóklipedben szó szerint áttáncoltátok a várost. Hétköznapokban a rengeteg munka mellett, mennyire van időd a kikapcsolódásra? 
Benji: A dalt és a klipet az érettségi felkészülési időszakában készítettük, így az utóbbi időben nem nagyon volt időm bulizni. Most, hogy picit lazult az időbeosztásom már jobban tudok a kikapcsolódással foglalkozni. Szeretek a barátaimmal lógni, de a buli helyett sokszor inkább nyugis beülős helyeket választunk.

Kis szerény fiúnak ismerhettünk meg a televízió képernyőjén keresztül, egy interjúban viszont azt nyilatkoztad, hogy már teljesen megváltoztál és közvetlenebb lettél az emberekkel. Mennyire és milyen mértékben volt befolyásoló tényező az, hogy nagy népszerűségre tettél szert?
Benji: Talán nem is a népszerűség, hanem a folyamatos munka és tapasztalatszerzés volt az, ami több önbizalmat adott. Soha nem éltem vissza azzal, hogy megismernek az emberek és ez így fog maradni, szerintem a „sztárkodás” a mi országunkban hosszú távon nem kifizetődő.

Kezdetekben nem okozott nehézséget feldolgozni a hirtelen jött sikert?
Benji: Inkább az volt nehéz, hogy az X-Faktor adta pörgés után hirtelen a korábbi hétköznapok jöttek. Az ember abban a pár hónapban hajlamos elhinni, hogy a csillogás a műsor után is tart majd, aztán rájön, hogy nem. Persze tud csillogás maradni, de ahhoz nagyon sokat kell dolgozni.

Zenei pályafutásod alatt voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezted, hogy nem bírod tovább és feladod? Ilyenkor mi adott erőt a folytatásra?
Benji: Az előbb említett műsor utáni pár hónapban nem igazán tudtam mit kezdjek magammal, hogyan tovább. Igen, megfogalmazódott bennem, hogy befejezem az éneklést. Szerencsére megkeresett a jelenlegi menedzserem és szinte azonnal el is kezdtünk dolgozni, ez új erőt adott.

Nagyon fiatal vagy, mégis hatalmas eredményeket elértél. Az X Faktor című tehetségkutatóban is fantasztikus teljesítményt nyújtottál, négy kislemezzel büszkélkedhetsz, emellett pedig egy ország kedveli a dalaidat. Még milyen célok vannak az életedben, amit az elkövetkező 10 évben meg szeretnél valósítani?
Benji: Szeretnék sok dalt készíteni és remélhetőleg a következő 10 évben több lemezem is megjelenik. Tervben van egy saját állandó zenekar kialakítása és egy akusztikus csapat létrehozása is. Bízom benne, hogy velük is sok szép pillanatot hozunk még össze!

Mit üzennél a Pop-Hopp Extra követőinek? 
Benji: Kövessétek az oldalt, hallgassatok sok magyar zenét és higgyetek az álmaitokban. Jah és persze iratkozzatok fel a YouTube csatornámra!

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése