2016. március 7., hétfő

Klajkó Szandra és Veréb Tomi közösen forgattak? Elsőként nálunk tekinthettek be a kulisszák mögé!

A Piszkos tánc után jön a folytatás, hiszen Klajkó Szandra hamarosan új videóklippel jelentkezik. Hőna Dávid rendezésében a forgatás már tegnap sikeresen és zökkenőmentesen lezajlott. A mindig céltudatos és népszerű énekesnőt jelenlegi barátja, Veréb Tamás ihlette a dalszöveg megírására még az ismerkedésük elején. A klip különlegessége, hogy a színész énekes is szerepet kapott pár jelenetben. 


Egy rendezvényen ismerkedtek meg
Klajkó Szandra és Veréb Tamás az „Egy hídon szállunk” elnevezésű jótékonysági rendezvényen találkoztak először. Az összefogás megálmodója között szerepelt Szandra is, aki felkérte az énekest, hogy fellépőként vegyen részt az eseményen. Tomi gondolkodás nélkül elfogadta a meghívást, és hamar egymásra találtak. Az énekesnő, a velük készült interjúnkban őszintén vallott arról, hogy ő már korábban kinézte magának a fiút. „Kaptam egy jegyet az Operettszínház Mozart! előadásra, és akkor ott, abban játszott Tomi.” – mondta Szandra.


Tetőn zajlott a forgatás
A videóklip forgatása nem csak beltéri, hanem kültéri helyszínen is zajlott. Az énekesnő egy panelház tetején perdült táncra a videóklip kedvéért. Köztudott, hogy Szandra nem csak az éneklés terén ért el hatalmas sikereket, hanem a táncban is megállja a helyét. Csupán 15 éves volt, amikor a Táncreakció című műsorban Közönségdíjas lett, emellett pedig számos fantasztikus előadó háttértáncosaként láthattuk. Ma már a tánc művészetét tanítja a fiataloknak, illetve koreográfusként is tevékenykedik.




S.N

0 Megjegyzés:

Megjegyzés küldése